Otevření pobočky v Hradci Králové

01.09.2016

V Brně nám vyrostl šikovný vedoucí týmu Martin Šebrle, kterému jsme pomohli k založení vlastní pobočky v Hradci Králové.

Kořeny naší nově otevřené pobočky v Hradci Králové sahají až do Brna. Její příběh začal s šikovným brněnským obchodním referentem Martinem Šebrlem, který se postupem času vypracoval na vedoucího obchodního týmu.

„V Martinovi vidím velký potenciál, který dokládá svými dlouhodobě dobrými výsledky, a proto jsme mu umožnili kariérně postoupit a založit si s naší pomocí vlastní pobočku v Hradci Králové,” komentuje událost jednatel firmy Radomír Taláb.

Držíme Martinovi palce a v rozvoji pobočky mu budeme, tak jako ostatním manažerům, dlouhodobě pomáhat.

Líbí se Vám naše nové prostory? A líbilo by se Vám v nich pro nás pracovat? Tak neváhejte a přihlaste se do našeho výběrového řízení!