Manažerský týden v Rakousku

01.05.2017

V dubnu proběhl náš každoroční Manažerský týden, který absolvovalo vedení firmy a manažeři poboček.

Manažerské týdny jsou v naší firmě již tradiční událostí. Tuto akci jsme zavedli jako formu odměny, kterou vyjadřujeme vděk a respekt našim manažerům poboček za jejich pracovní nasazení, výsledky a loajalitu.

Na dubnový Manažerský týden jsme se vypravili do nádherného rakouského městečka Zell am See, které spojují vyhlášené sjezdovky, pohádkové jezero a prvotřídní golfový resort.

„Tento rok byla na sjezdovkách tak hustá mlha, že jsme si neviděli ani na špičku nosu a já jen doufal, že se pod kopcem sejdeme všichni,” vzpomíná se smíchem na zážitky jednatel společnosti Martin Kadlec.

Kromě relaxace, sportovního vyžití a prohlubování našich vztahů jsme se na Manažerském týdnu věnovali podnětným diskuzím o aktuálních výzvách a plánech naší firmy.

Chtěli byste si užít příští Manažerský víkend s námi? Udělejte první krok a přihlaste se do výběrového řízení!