Ukončení D2D aktivit

04.09.2015

Vzhledem k rozhodnutí Ústavního soudu České republiky jsme se rozhodli ukončit naše D2D obchodní aktivity.

Naše společnost zajišťuje pro své klienty obchodní zastoupení. V rámci této služby hledáme firmám potenciální zákazníky, kterým následně prezentujeme jejich nabídky. Část těchto prezentací jsme uskutečňovali na adresách našich zákazníku způsobem, který je v médiích popisován jako „podomní prodej”.

Rádi bychom podotkli, že špatná pověst tohoto způsobu prodeje je výsledkem intenzivní medializace nepoctivých podomních prodejců, kteří se neštítí lhát a manipulovat se zákazníkem pro svůj vlastní finanční prospěch.

„S tímto neetický způsobem prodeje nesouhlasíme a máme nastavenou řadu vzdělávacích a kontrolních procesů, které tomuto chování u našich obchodních referentů zabraňují,“ doplňuje jednatel společnosti Radomír Taláb.

Vzhledem k rozhodnutí Ústavního soudu České republiky, který dává obcím pravomoc k omezení D2D a pochůzkového prodeje vnímáme, že bychom se mohli dopustit porušení obecních vyhlášek. Ač k tomuto omezení zatím přistoupilo jen omezené množství obcí, považujeme za rozumné našich D2D aktivit zanechat plošně, dobrovolně a s předstihem.