Digitalizace obchodního oddělení

06.02.2017

Začínáme pracovat na digitalizaci práce našich obchodních referentů, která jim umožní pracovat skrze tablety a internetové připojení s databázemi relevantních potenciálních a stávajících zákazníků.

Ač je tužka a papír po dlouhá léta věrným a praktickým přítelem obchodního referenta, chápeme, že doba se mění a že systémy na řízení vztahů se zákazníky usnadňují práci jak obchodním referentům, tak manažerům poboček.

Proto jsme se rozhodli vstoupit do obchodní spolupráce se společností Temify, s.r.o., která pro naši společnost zajistí kompletní digitalizaci obchodního oddělení.

„Od této velké změny ve způsobu naší práce očekávám lepší pracovní komfort obchodních referentů i koncových zákazníků, přesnější reporting výsledků a zároveň efektivnější práci s databází zákazníků,” doplňuje k tématu jednatel společnosti Martin Kadlec.

Našim dlouhodobým cílem, ke kterému nás tato změna přiblíží, je vytvořit pro obchodní referenty moderní, efektivní a komfortní prostředí nastavující standard pro obchodníky 21. století.