Nominace Petra Prochasky

22.12.2016

Na našem Vánočním večírku nominoval Vojtěch Michejda svého člena týmu Petra Prochasku na pozici manažera pobočky.

Obchodní referent, který chce získat místo manažera pobočky musí být na tuto práci připravený. Mimo dobrých výsledků musí být schopný získat respekt svých kolegů a dokázat, že je vyzrálou osobností, na kterou je spolehnutí.

To, do jaké míry tyto požadavky zájemce splňuje hodnotí jemu nadřízený manažer. Když nadřízený manažer usoudí, že je zájemce připravený nominuje ho na manažera pobočky, a nominaci poté posvětí vedení společnosti.

„Petra jsem chtěl na manažera pobočky nominovat již déle a přišlo mi pěkné spojit to s Vánočním večírkem - nadělit Petrovi pod stromeček nečekaný dárek, který ho velmi potěší,” komentuje s úsměvem manažer Olomoucké pobočky Vojtěch Michejda.

„Být manažerem jsem si přál již dlouho a byl to pro mě od Vojty ten nejkrásnější dárek, udělám vše proto, abych byl tím nejlepším manažerem!“ slibuje budoucí manažer pobočky Petr Prochaska.

Za celou naši společnost Petrovi gratulujeme a přejeme mu na nové pozici mnoho úspěchů!