Nové prostory Olomoucké pobočky

28.02.2017

Náš olomoucký tým roste jako z vody, a díky tomu nám již začalo být v našich starých prostorech na Dolním náměstí těsno. Pobočku jsme proto přestěhovali do nových prostor s větší kapacitou.

Manažer pobočky Vojta Michejda posledního půl roku intenzivně vyjednával nové, větší prostory a jak sám s oddechem říká: „Vybrat a dohodnout ty správné, ve kterých by se lidé cítili jako doma, nebylo jednoduché”.

Nakonec se ale vše podařilo a my Vám s radostí oznamujeme, že po zběsilé stěhovací akci naleznete naši pobočku BLUE OCEAN Management Olomouc na nové adrese I.P. Pavlova 123.

Líbí se Vám naše nové prostory? A líbilo by se Vám v nich pro nás pracovat? Tak neváhejte a přihlaste se do našeho výběrového řízení!